Головна Новини Нові цифрові твердотілі реле NRG Carlo Gavazzi з інтерфейсом зв’язку EtherNet/IP

Нові цифрові твердотілі реле NRG Carlo Gavazzi з інтерфейсом зв’язку EtherNet/IP

21.01.21

Нові цифрові компактні багатофункціональні твердотілі (напівпровідникові) реле NRG-моніторингу в режимі реального часу дозволяють скоротити дорогі незаплановані простої обладнання.

Carlo Gavazzi Automation, італійська компанія, що займається розробкою та виробництвом засобів автоматизації, представила нову модель твердотілих реле NRG з комунікаційним інтерфейсом EtherNet/IP.

Дедалі більше підприємств впроваджують інновації, щоб забезпечити свою конкурентоспроможність. В основі цього лежить принцип досягнення максимальної ефективності роботи та економії витрат.

NRG - це твердотільна релейна платформа, яка ідеально відповідає новим потребам сучасної промислової автоматизації. Комутація, моніторинг у реальному часі та обмін даними з контролером можливі завдяки інтерфейсу зв'язку, яким оснащене твердотіле реле. Цей інтерфейс забезпечує моніторинг у режимі реального часу та має вирішальне значення для прогнозування відмов, зменшення незапланованих зупинок (превентивне технічне обслуговування) та підвищення експлуатаційної ефективності загалом.

Інтерфейс між твердотілими реле NRG та контролером можливий по Modbus, PROFINET, а тепер також через EtherNet/IP. Твердотілі реле NRG часто застосовуються в процесах нагріву, де точний контроль температури має вирішальне значення для гарантії якості кінцевого продукту та можливих зупинок обладнання.

Області застосування:

  • виробництво пластмас,
  • пакувальні установки,
  • виробництво напівпровідників,
  • обладнання для гартування скла.

Основні технічні особливості

  • Інтерфейс EtherNet/IPTM (відповідає ODVA), PROFINET (сертифікований PI) або Modbus RTU
  • До 32 твердотілих реле NRG в 1 ланцюгу шини NRG
  • Ланцюг шини NRG займає 1 адаптер (EtherNet/IPTM), 1 вузол PROFINET або 1 адресу Modbus
  • Діапазон: до 660 В АС, 90 А АС

NRG Digital solid state relays (.pdf, англ.)
NRG: Solid state relays with real-time monitoring (.pdf, англ.)