Головна Новини Нові інтерфейсні релейні модулі ІРМ на 8, 16 каналів для навантаження 16 А 230 VAC

Нові інтерфейсні релейні модулі ІРМ на 8, 16 каналів для навантаження 16 А 230 VAC

10.04.14

Увага системних інтегарторів та виробників електрощитового обладнання!

Раді повідомити, що спеціально для зручності та мінімізації монтажу розроблені та запущені у виробництво сімейство нових виробів – Інтерфейсні Релейні Модулі (ІРМ) , 8 та 16 каналів. Кожний канал модуля здатний комутувати навантаження до 16 А 230 VAC (AC1 режим) або 16 А 30 VDC (у режимі DC1). Коло керування (вхід) та комутації (вихід) гальванично розв’язані завдяки застосуванню в кожному каналі електромагнітного реле відомого виробника RELPOL, типу RM85.

Основне застосування – в системах управління технологічними процесами на виробництві, або у складі електрощитового обладнання для енергетики, сільського та комунального господарства.

Модулі можуть застосовуватися разом з логічними контролерами VIPA, ОВЕН ПЛК, SIEMENS, SCHNEIDER ELECTRIC, ABB та ін, що мають вихідний сигнал управління 24 В при струмі від 20 мА. Можливе застосування також як окремий багатоканальний пристрій з вхідними сигналами 24 В для роботи з терморегуляторами, цифровими вимірювальними приладами, програмованими логічними реле малої автоматизації: NEED (RELPOL), Kinco (Lovato), ZELIO (Schneider Electric), EASY (EATON), LOGO (SIEMENS) та ін.

Всі підключення проводяться за допомогою гвинтових клем 2,5 мм кв. Монтаж модуля — на DIN-рейку 35 мм. Реле в модулі установлені в спеціальні колодки на платі. Застосування знімних реле забезпечує кращу ремонтопридатність при відмовах реле.

Застосусання виробів ІРМ у електрощитовому обладнанні надає додаткові можливості з економії часу, та простору монтажу електрощитового обладнання.

Гарантійний термін експлуатації ІРМ – 18 місяців.

Дані прилади вже доступні для замовлень з квітня 2014 року. Наразі пропонуються дві версії виробу:

  • ІРМ-8-124-П – 8 каналів;
  • ІРМ-16-124-П – 16 каналів.

Обидва прилади розраховані для роботи з позитивною логикою сигналів.

Детальні технічні характеристики та коди для замовлень: «файл»